«Ми хочемо це зробити»: Артета висловився про перемогу в АПЛ

Переглядів 973
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
«Ми хочемо це зробити»: Артета висловився про перемогу в АПЛ
Мікель Артета. Фото: Google
Іспанський наставник Арсенала Мікель Артета прокоментував амбіції канонірів перемогти в чемпіонаті Англії цього сезону. Коуч вірить, що лондонцям під силу це зробити.

Головний тренер Арсенала Мікель Артета розповів про настрій «канонірів» перед матчем Прем'єр-ліги Англії з Саутгемптоном, який відбудеться у п'ятницю, 21 квітня.

«З більшою рішучістю та більшою пристрастю. Те, заради чого ми граємо – це щось неймовірне. Клуб давно не боровся за цю позицію. Все в наших руках, і ми хочемо це зробити», – цитує офіційний сайт Арсенала Мікеля Артету, який дав передматчеву прес-конференцію.

На даний момент Арсенал із 74 очками в активі посідає перше місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії, випереджаючи другий Манчестер Сіті на чотири бали. Але зазначимо, що «містяни» ще мають гру в запасі. Майбутній суперник команди Зінченка Саутгемптон з 23 балами розташовується на 20 позиції в АПЛ. 

У поточному сезоні Олександр Зінченко, який через пошкодження, напевно, пропустить матч із Саутгемптоном, зіграв за «канонірів» 29 матчів, записавши до свого активу один гол та два результативні паси.