«Ми маємо зосередитися»: Ребров озвучив, що хоче від Ярмоленка та Аль-Айна у найближчому матчі

Переглядів 461
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ми маємо зосередитися»: Ребров озвучив, що хоче від Ярмоленка та Аль-Айна у найближчому матчі
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров напередодні поєдинку 14 туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів з Аджманом поспілкувався з представниками ЗМІ.

Ребров назвав компоненти, за рахунок яких його підопічних мають обіграти найближчого суперника у чемпіонаті.

«Завжди наголошую, що ми маємо зосередитися на своїх справах і займатися кожним матчем окремо, незалежно від того, який розрив у очках між Аль-Айном та найкращою командою. Ми всі повинні зосередитись на тому, щоб зіграти у сильну гру проти Аджмана, який добре організований в обороні».

Головний тренер Аль-Айна зазначив, що команда старанно працює над покращенням своїх показників, і це факт, що всі команди, які претендують на чемпіонський титул, прагнуть балансу між лініями команди, а не лише в передній лінії.

«Я вірю, що гравці моєї команди чудово це розуміють. Тому ми разом працюємо над подальшим покращенням усіх аспектів, пов'язаних із їхньою грою. Так, у нас є важливі нападаючі, але коли ми забиваємо гол, це колективна робота команди, а не лише нападаючих».

Також український фахівець наголосив на покращенні командних дій в останніх поєдинках.

«Те саме стосується і оборонної системи, яку ми приймаємо. Захист наших воріт починається з передньої лінії та нападаючих. Я можу помітити таке покращення під час останніх матчів та тренувань команди», – цитує Реброва прес-служба клубу.

Матч Аль-Айн – Аджман відбудеться 27 січня та розпочнеться о 15:15 за київським часом.

На даний момент команда Реброва, за яку виступає український вінгер Андрій Ярмоленко, посідає сьоме місце у турнірній таблиці, набравши 22 очки у 13 матчах.