«Ми можемо бути їм вдячні»: Малиновський назвав збірну, за яку вболіває на Чемпіонаті світу

Переглядів 3554
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Ми можемо бути їм вдячні»: Малиновський назвав збірну, за яку вболіває на Чемпіонаті світу
Руслан Малиновський. Фото: УАФ
Півзахисник національної збірної України Руслан Малиновський розповів, за яку команду він вболіватиме на чемпіонаті світу, який стартував у Катарі.

Хавбек нашої національної команди Руслан Малиновський розповів в інтерв'ю польському виданню Sportowe Fakty, кому з учасників Мундіалю, який стартував, він симпатизує.

«Як правило, мене цікавить лише збірна України, я не фанат інших команд, але у цьому випадку ми маємо справу з винятком. З зрозумілих причин, я вболіватиму за збірну Польщі.

Ми можемо бути лише вдячні полякам. Мало того, що багато наших громадян знайшли притулок у Польщі, але ви також віддали арени нашій збірній та нашим командам у єврокубках», - сказав Малиновський.

Збірна України не змогла кваліфікуватися на чемпіонат світу, програвши у вирішальному матчі плей-офф раунду відбору Уельсу (0:1).

22 листопада збірна Польщі стартувала на Мундіалі, зігравши у нульову нічию з командою Мексики. У другому турі групової стадії чемпіонату світу поляки зіграють 26 листопада проти Саудівської Аравії, яка вчора сенсаційно обіграла Аргентину (2:1).

X