«Ми на це сподіваємося»: легенда МЮ розповів, чого очікують від Кривцова в Інтері Маямі

Переглядів 625
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ми на це сподіваємося»: легенда МЮ розповів, чого очікують від Кривцова в Інтері Маямі
Кривцов та Невілл. Фото: Інтер Маямі
Філ Невілл, який очолює Інтер Маямі, прокоментував трансфер українського захисника Сергія Кривцова. Наставник команди MLS вважає, що українець допоможе тим, що він має великий досвід.

Головний тренер Інтера Маямі Філ Невілл висловився стосовно переходу в американську команду українського захисника Сергія Кривцова

«Коли ви розмовляєте з досвідченим гравцем, він просто відчуває себе інакше, ніж молодий гравець. Вони точно знають, чого хочуть, вони точно знають, як тренуватися, і вони точно знають, як грати. Ми сподіваємося, що Сергій принесе цей досвід Інтеру Маямі», – сказав Філ Невілл в інтерв’ю клубній прес-службі Інтера Маямі.

Уродженець Запоріжжя Кривцов у 2007-2010 роках виступав за запорізький Металург. Потім у 2010-2023 захисник грав за донецький Шахтар, з яким він виграв купу різних трофеїв. З 2011 року Кривцов захищав кольори збірної України. До слова, разом з національною командою України (U-19) Сергій виграв молодіжний чемпіонат Європи 2009 року.

Додамо, що президентом Інтера з Маямі є легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії Девід Бекхем. Відзначимо, що нинішній наставник команди з Флориди Філ Невілл також є своєрідною легендою англійської збірної та МЮ, з яким він виграв масу титулів.

Додамо, що новий сезон MLS-2023 розпочнеться вже незабаром, а саме 25 лютого.