«Ми не опускатимемо руки»: Едмар відреагував на мінімальну поразку Металіста 1925

Переглядів 867
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ми не опускатимемо руки»: Едмар відреагував на мінімальну поразку Металіста 1925
Едмар. Фото: Металіст 1925
Виконувач обов'язків головного тренера харківського Металіста 1925 Едмар прокоментував поразку своєї команди у матчі з Вересом у черговому турі чемпіонат України.

Сьогодні, 14 травня, Верес мінімально переміг Металіст 1925. Едмар після поразки своєї команди заявив, що цей матч був дуже важливим.

«Ми знали, що це дуже принциповий поєдинок, бо перебуваємо в такій ситуації, що не можна було програвати у цьому матчі. Ми розуміли, що цей матч точно такий важливий для суперників, тому що у них точно така ситуація. Так склалась гра, ми діяли непогано, після голу ми пішли в атаку, отримали червону картку. І зрештою так склалося, що ми сьогодні, на жаль, програли».

Також фахівець запевнив, що Металіст 1925 не опустить руки.

«Ми знаємо, що нам потрібно. Повторюся, ми не опускатимемо руки. З наступного тренування працюватимемо з футболістами у всіх компонентах. Ми також вивчатимемо свої тренерські помилки, де ми могли помилитися. Адже ми всі помиляємося. Головне не опускати рук, ніколи не здаватися – це однозначно».

Металіст 1925 з 27 очками йде на 12 сходинці турнірної таблиці УПЛ, а Верес з такою самою кількістю балів займає десяте місце.