«Ми нічого не повинні»: Скрипник відреагував на сенсаційний виліт Ворскли з єврокубків

Переглядів 5059
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
«Ми нічого не повинні»: Скрипник відреагував на сенсаційний виліт Ворскли з єврокубків
Віктор Скрипник. Фото: youtube-канал Ворскли
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник висловився про виліт своєї команди від грузинської Діли з Ліги конференцій за підсумками другого кваліфікаційного раунду.

У четвер, 3 серпня, полтавська Ворскла зазнала поразки від грузинської Діли з рахунком 1:3 та вилетіла у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

Головний тренер полтавців Віктор Скрипник розповів про невдалий результат на післяматчевій прес-конференції:

«Я хочу подякувати нашим вболівальникам і привітати суперника. Рахунок по грі. Щодо очікувань від Ворскли, то ми живемо в реаліях і знаємо, як нам важко. Ми ніколи не відрізнялися тим, що граємо яскраво.

Ми граємо так, як можемо. Ми терпимо, але завжди є людський чинник. Індивідуальна помилка призводить до голу. Це дуже образливо».

Скрипник заявив, що вболівальники дарма очікували від Ворскли гарного результату в єврокубках:

«Не треба нам докірливо говорити, що ми щось мали. Ми нічого не повинні. Ми грали для Ворскли, для своїх уболівальників. Нам шкода, що ми програли. У нас кожний матч на виїзді. Приїжджаючи сюди, розуміли, в яку атмосферу потрапимо. Трибуни підганяли Ділу».

Головний тренер Ворскли також назвав причини поразки своєї команди:

«Була якась невпевненість, страх припуститися вирішальної помилки. Коли ти боїшся помилитися, то завжди помилишся. Майстерності, яка у нас є, недостатня для того, щоб досягти позитивного результату», – сказав Скрипник в ефірі ютуб-каналу Ворскли.

  • Наступний поєдинок Ворскла зіграє у Львові проти Руху в рамках другого туру УПЛ. Поєдинок відбудеться у неділю, 6 серпня, о 19:00.
  • Діла у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій зустрінеться з АПОЕЛем. Їхні поєдинки відбудуться 10 та 17 серпня.