«Ми пишаємося кожним із вас»: Шевченко привітав українських військових з Днем ЗСУ

Переглядів 2616
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ми пишаємося кожним із вас»: Шевченко привітав українських військових з Днем ЗСУ
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер національної команди України Андрій Шевченко з нагоди Дня ЗСУ записав привітальне відео на адресу українських військових.

Екс-наставник збірної України Андрій Шевченко у себе на сторінці у Фейсбуці опублікував відеопривітання на адресу Збройних сил України.

«Наші дорогі воїни, і чоловіки, і жінки, ви сталеві та незламні. Ми пишаємося кожним із вас. Від усього серця вітаю вас з Днем Збройних сил України! Низький уклін вам за вашу волю до перемоги України. Бережіть себе. Слава Україні, слава ЗСУ!», – сказав Шевченко.

Андрій Шевченко під час кар’єри гравця захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі. Зі збірною України Шева на мундіалі-2006 дійшов до чвертьфіналу. Також у якості головного тренера національної команди України Шевченко дійшов до чвертьфіналу чемпіонату Європи 2020 року. У сезоні 2021/2022 український спеціаліст працював головним тренером італійської команди Дженоа. На даний момент Шевченко займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Україні та українцям.

Також український форвард Роман Зозуля у себе на сторінці у Фейсбуці привітав із днем ЗСУ.

Окрім того, воротар збірної Марокко Яссін Буну повторив на мундіалі досягнення українського голкіпера Олександра Шовковського, ставши героєм в серії пенальті з Іспанією.