«Ми продовжуємо будувати новий Кривбас»: команда Вернидуба підсилилась хорватським легіонером

Переглядів 414
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ми продовжуємо будувати новий Кривбас»: команда Вернидуба підсилилась хорватським легіонером
Хрвоє Іліч. Фото: ФК Кривбас
Криворізький Кривбас посилив середню лінію, підписавши контракт з хорватським атакувальним півзахисником Хрвоє Ілічем. «Обкатку» в команді Юрія Вернидуба він вже пройшов.

Напередодні Кривбас офіційно презентував другого літнього новачка. Ним став 24-річний атакувальний хорватський півзахисник Хрвоє Іліч. 

Контракт з гравцем укладено строком на 3 роки. Останнім клубом Іліча був Хапоель з Тель-Авіва. Влітку Хрвоє покинув ізраїлький клуб у статусі вільного агента. 

«Іліч - наш другий новачок, але точно не останній. Робота триває 24/7 і, незважаючи на всі труднощі, ми продовжуємо підсилюватись та будувати новий Кривбас». 

З Хрвоє ми підписали 3-річний контракт і раді вітати його у великій червоно-білій родині!», – сказав генеральний директор Кривбасу Володимир Баєнко в інтерв’ю клубній пресслужбі.

Хрвоє вже встиг дебютувати за Кривбас. У останньому спарингу команди на навчально-тренувальному зборі проти рівненського Вереса, він зʼявився на полі у другому таймі.

«ФК Кривбас вітає футболіста у нашій великій червоно-білій родині. Dobrodošli, Hrvoje!», – йдеться в повідомленні-привітанні пресслужби криворізького клубу.

  • Хрвоє Іліч у дорослому футболі виступав за хорватські Осієк, Бієло Брдо, Хрватскі Драговоляц та ізраїльський Хапоель з Тель-Авіва.
  • Загалом Іліч зіграв у чемпіонаті Хорватії 52 поєдинки: забив 14 голів.
  • У футболці Хапоеля Іліч у сезоні 2022/2023 років зіграв 10 матчів: два голи, одна результативна передача.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: