«Ми розлючені»: Шахтар незадоволений через трансляції матчів Ліги чемпіонів у Росії

Переглядів 774
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Ми розлючені»: Шахтар незадоволений через трансляції матчів Ліги чемпіонів у Росії
Фото: ФК Шахтар
УЄФА продала права на трансляцію поєдинків Ліги чемпіонів мовнику з країни-агресора, яка вже майже сім місяців жорстоко веде війну проти України.

Під тиском багатьох країн ФІФА виключила Росію із боротьби за вихід на чемпіонат світу-2022. У свою чергу після початку війни УЄФА спочатку призупинив, а потім виключив російські команди зі своїх турнірів. При цьому вона розірвала контракт з «Газпромом», який був спонсором Ліги чемпіонів.

Тим часом, понад півроку УЄФА знову потягнувся за кривавими грошима. Перед стартом першого туру УЄФА оголосив, що матчі Ліги чемпіонів будуть легально доступні у Росії на каналах «Матч ТБ».

«Нас це рішення не влаштовує. Ми розлютовані. Країна агресора має бути максимально ізольована. Ми виступаємо не лише проти участі російських клубів у єврокубках, але й закликаємо виключити Росію зі всіх міжнародних турнірів, у тому числі під егідою УЄФА та ФІФА», – наводить слова представника Шахтаря Sportowe Fakty.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Рішення УЄФА продати права на телебачення росіянам викликало багато суперечок. Раніше ФІФА повідомила, що продала права на трансляцію чемпіонату світу з футболу в Катарі трьом мовникам із Росії.