«Ми шкодуємо про ситуацію, що склалася, і вибачаємося»: екс-нападник Карпат Зеньов підписав лист вибачення

Переглядів 8485
Артем Жилінський Артем Жилінський
5 голосів
«Ми шкодуємо про ситуацію, що склалася, і вибачаємося»: екс-нападник Карпат Зеньов підписав лист вибачення
Сергій Зеньов. Фото: Карпати
Нещодавно у соціальних мережах розлетілася фотографія на якій за столом із головним тренером збірної росії валерієм карпіним сиділи футболісти збірної Естонії та колишній нападник Карпат Сергій Зеньов.

Як ми писали раніше, перед Новим роком колишній гравець збірної – нині футбольний агент – Андрій Степанов опублікував у своїх соцмережах фотографію, на якій за столом з головним тренером збірної росії Карпіним сидять сам Степанов, нинішні футболісти збірної Костянтин Васильєв та Зеньов.

Через цю фотографію хавбек Флори та збірної Естонії Васильєв може втратити капітанську пов'язку в національній команді, повідомляє Sport Delfi. Голосування про це затіяли вболівальники через ганебну фотографію.

Естонський футбольний союз відреагував на останні новини, які пов’язані з цим інцидентом. Тому був розісланий лист, в якому перепрошували за світлину.

«Шановні любителі футболу! Ми шкодуємо про ситуацію, що склалася, і вибачаємося, чиї почуття були зачеплені нашою вечерею і публікацією фотографії в соціальних мережах. Наша розмова оберталася лише навколо футболу, ми не говорили про політику чи війну.

Наша позиція щодо війни завжди була однаковою – їй немає виправдання. Ми завжди захищали Естонію на футбольному полі і за його межами та робитимемо це й надалі», — йдеться у заяві, яку підписали тренер збірної Естонії Андрес Опер та футболісти національної команди Костянтин Васильєв та Сергій Зеньов.

Нагадаємо, що Сергій Зеньов виступав за Карпати з 2008 до 2014 року. За цей час форвард провів за львівський клуб 157 матчів, забив 24 голи та віддав 14 результативних передач.

X