«Ми тебе дуже любимо»: Шевченко привітав з днем народження наймолодшого сина

Переглядів 2368
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ми тебе дуже любимо»: Шевченко привітав з днем народження наймолодшого сина
Андрій Шевченко з сином. Фото: Twitter Шевченка
Легендарний Андрій Шевченко у себе в твіттері опублікував фотографії з сином Райдером-Габріелем, якому шостого квітня виповнилося дев’ять років.

Легенда українського та світового футболу, а також екс-наставник збірної України Андрій Шевченко привітав свого наймолодшого сина Райдера-Габріеля з днем народження. Шостого квітня хлопцю виповнилося дев’ять років. На знімках син Шеви знаходиться на полі для гольфу.

«З дев’ятим днем народження, Райдере. Ми тебе дуже любимо», – написав Шевченко в твіттері, опублікувавши фото з наймолодшим сином, який, судячи з усього, любить грати у гольф.

Зазначимо, що окрім Габріеля-Райдера, у Шевченка та його дружини Крістен Пазік є ще три сини, а саме Джордан Шевченко (29 жовтня 2004), Крістіан Шевченко (13 листопада 2006) та Олександр Шевченко (01 жовтня 2012).

Андрій Шевченко під час кар’єри гравця захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі. Зі збірною України Шева на мундіалі-2006 дійшов до чвертьфіналу. Також у якості головного тренера національної команди України Шевченко дійшов до чвертьфіналу чемпіонату Європи 2020 року. У сезоні 2021/2022 український спеціаліст працював головним тренером італійської команди Дженоа. На даний момент Шевченко займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Україні та українцям.