«Ми вибрали клуб, який завжди бореться за чемпіонство»: Шаблій привітав Малиновського з новим клубом

Переглядів 962
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Ми вибрали клуб, який завжди бореться за чемпіонство»: Шаблій привітав Малиновського з новим клубом
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Агент Вадим Шаблій задоволений працевлаштуванням Руслана Малиновського у французький гранд Марсель. Він написав пост стосовно трансферу українця.

Відомий агент Шаблій вважає, що Малиновський потрапив в одну із найсильніших команд Франції, яка завжди ставить перед собою високі цілі.

«Руслан Малиновський перейшов до однієї з найсильніших команд Франції. Для продовження кар'єри ми вибрали клуб, який завжди бореться за чемпіонство, грає в Лізі чемпіонів. Марсель – команда-амбіція, як і характер Руслана».

Також агент Шаблій побажав усього найкращого українському хавбеку у новому клубі.

«Бажаю йому якнайшвидше стати лідером команди, показати свої найсильніші якості, отримувати величезне задоволення від футболу у новому чемпіонаті. Це виклик! Успіху тобі, Руслане! Наша велика подяка Аталанті та її фанатам. Дякуємо за емоції, моменти тріумфів та незабутню атмосферу на стадіоні», – написав Шаблій в Instagram.

Нагадаємо, Малиновський перейшов до Марселя на правах оренди з наступним викупом улітку. Transfermarkt оцінює вартість гравця у 18 мільйонів євро.

За інформацією ЗМІ, сума угоди щодо Малиновського може становити близько 13 мільйонів євро. Потенційний дебют Руслана у новій команді може статися у матчах проти Труа (11 січня) та Лор'яна (14 січня).

Марсель після 17 турів Ліги 1 набрав 36 очок, поступаючись лідируючому ПСЖ вісім очок.