«Я був би не проти, щоб наш футболіст поїхав до Англії»: Звєров пояснив, чому Малиновський не потрапив в АПЛ

Переглядів 2332
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я був би не проти, щоб наш футболіст поїхав до Англії»: Звєров пояснив, чому Малиновський не потрапив в АПЛ
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Коментатор чемпіонату Франції на медіасервісі Megogo Володимиром Звєров вирішив подискутувати на тему, чому Руслан Малиновський не потрапив в англійський Тоттенхем.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net коментатор Звєров сказав, що зараз ніхто не знає, чому Малиновський не потрапив у Тоттенхем.

«Я великий фанат цього трансферу, бо вважаю, що це та команда, де в Малиновського вийде. Чому не Тоттенхем? Я був би не проти, щоб наш футболіст поїхав до АПЛ, але питання не в тому, що Малиновський відмовився від Тоттенхему, чи навпаки».

Також Звєров пояснив, чому Малиновський вирішив обрати саме Лігу 1 та Марсель.

«Не думаю, що футболіст у 29 років, маючи останній шанс потрапити до АПЛ і обираючи між цим чемпіонатом та Лігою 1, вибрав би Лігу 1. Отже, справа у конкретній пропозиції від Марселя. Марсель це те, що потрібно», — заявив Звєров в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, Малиновський перейшов до Марселя на правах оренди з наступним викупом улітку. Transfermarkt оцінює вартість гравця у 18 мільйонів євро.

За інформацією ЗМІ, сума угоди щодо Малиновського може становити близько 13 мільйонів євро. Потенційний дебют Руслана у новій команді може статися у матчах проти Труа (11 січня) та Лор'яна (14 січня).

Марсель після 17 турів Ліги 1 набрав 36 очок, поступаючись лідируючому ПСЖ вісім очок.