«Ми всі солідарні з українцями»: головний тренер Ренну висловився перед матчем з Динамо у Лізі Європи

Переглядів 392
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ми всі солідарні з українцями»: головний тренер Ренну висловився перед матчем з Динамо у Лізі Європи
Бруно Женезіо. Фото: Google
Головний тренер французького Ренну Бруно Женезіо поділився очікуваннями від матчу проти київського Динамо у рамках третього туру групового етапу Ліги Європи.

Французький фахівець Женезіо зізнався, що очікує важкої гри з Динамо, бо кияни захочуть показати силу.  

«Поточна ситуація, звісно, не є ідеальною для них: війна, відсутність стабільних умов для тренувань, постійні переїзди. Ненайкращі умови для гри, але там дуже хороші футболісти. Динамо – чудовий клуб, який завжди випускав гарних гравців. 

Я думаю, що зараз вони хочуть ще більше показати, що є сильними людьми. Чекаємо складного протистояння. Це дуже злагоджена команда, в якої тренер з великим міжнародним досвідом».

Також Женезіо заявив, що Ренн запросив на матч 200 українських біженців та сказав, що Франція разом з Україною.

«За нас будуть уболівальники, ще численніші, ніж на грі проти Фенербахче. Знаю, що наш клуб запросив 200 українських біженців. Це дуже гарний жест. Очевидно, що ми всі солідарні з українцями. Те, що відбувається зараз у них вдома, не нормально. 

Але насамперед для нас завтра футбольний матч проти команди, яка покаже себе якісно і яку буде складно обіграти», — сказав Бруно Женезіо на передматчевій пресконференції.

Нагадаємо, що матч Ренн – Динамо відбудеться сьогодні о 22:00.

Раніше ми повідомляли, що експерт Федорчук пояснив, які складні завдання стоять перед тренерським штабом під керівництвом Олександра Кучера.