«Ми з Трубіним усі нюанси погодили»: тренер збірної України відреагував на конфлікт з воротарем Бенфіки

Переглядів 3262
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Ми з Трубіним усі нюанси погодили»: тренер збірної України відреагував на конфлікт з воротарем Бенфіки
Рустам Худжамов. Фото: ФК Маріуполь
Тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов поділився думками про конкурента Анатолія Трубіна у Бенфіці та згадав конфлікт з ексголкіпером Шахтаря.

Колишній воротар Шахтаря Рустам Худжамов, який нині є тренером голкіперів у збірній України, в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» висловився щодо конкурента Анатолія Трубіна у Бенфіці – Одіссеаса Влаходімоса.

«Я не дуже слідкую за Влаходімосом. Колись дивився ігри Бенфіки у чемпіонаті, то він мав не дуже багато роботи. Так що це буде не неповага: я не в темі до кінця». 

Також спеціаліст розповів, що буде підтримувати Трубіна навіть попри конфлікт, який був у них раніше, коли Худжамов розкритикував Анатолія, не включивши його навіть у топ-5 воротарів України, за що потім отримав багато критики вже на свою адресу.

«Я буду підтримувати в будь якій ситуації Трубіна. Розумію, що вболівальники можуть згадати наші відносини у збірній Україні, але ми з ним усі нюанси погодили і ніяких проблем немає. 

Анатолій, відразу кажу, буде для мене на першому місці в усіх рейтингах», – сказав Худжамов для «УФ».

  • Нагадаємо, що Трубін перейшов до Бенфіки із Шахтаря і підписав контракт на п'ять років. За першу команду донеччан 22-річний воротар провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість Анатолія у 22 мільйони євро.
  • Бенфіка минулого сезону стала чемпіоном Португалії та гратиме у груповому етапі Ліги чемпіонів.
  • Наступна гра лісабонського клубу відбудеться у суботу, 19 серпня, проти Штрела Амадора о 22:30 за київським часом.
  • Худжамов за свою ігрову кар'єру виступав у другій команді Динамо, Закарпатті, ФК Харков, донецькому Металурзі, Шахтарі, Іллічевці, Зорі, Металісті та Маріуполі. У складі збірної України він провів один матч.
  • До того, як стати тренером воротарів у національній команді, Худжамов у 2022 році обіймав аналогічну посаду у Поліссі.
  • Його контракт з УАФ розрахований до 2026 року.