«Мій намір – допомагати йому»: легенда Реала задоволений грою легіонера Шахтаря

Переглядів 911
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Мій намір – допомагати йому»: легенда Реала задоволений грою легіонера Шахтаря
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Реал
Правий захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас наразі знаходиться у Реалі, де виступає на правах оренди. Мадридський клуб має визначитися з майбутнім бразильцем.

Тобіас є одним із тих, хто робить собі ім'я в Реалі. Бразильський крайній захисник дуже добре зарекомендував себе в матчах за Кастілью, і про його прогрес говорять все більше.

Тепер Реал повинен буде обдумати, яке рішення він ухвалить щодо майбутнього гравця, оскільки мадридський клуб має опцію викупу 18-річного Тобіаса наприкінці сезону.

Головний тренер Кастільї Рауль Гонсалес вихваляє бразильця і визнає великий прогрес, який він зробив з моменту свого приходу.

«За ці чотири чи п'ять місяців він додав. В атаці у нього є якість, і він з кожним разом діяв дедалі рішучіше. А в обороні, коли команда була організована і грала з п'ятьма захисниками, ми допомогли йому прогресувати», – цитує Рауля Marca.

Рауль без вагань відзначив гарну гру футболіста, але щодо рішення клубу про майбутнє Тобіаса, він залишив це питання керівництву.

«Питання трансферного рішення не залежить від мене, але це футболіст, який прогресує. Сподіватимемося, що він залишиться цього сезону, а коли рішення буде прийнято, воно буде найкращим для нього і для клубу. Мій намір – допомагати йому, як і решті гравців, шукати його кращу форму».

У поточному сезоні Тобіас у складі Кастільї провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких зробив чотири асисти.

Нагадаємо, що Шахтар придбав Вінісіуса у Інтернасьоналю за шість мільйонів євро. Минулої зими бразилець приєднався до «гірників», пройшов із ними збори, але так і не встиг дебютувати в офіційних іграх. Його контракт із донеччанами розрахований до 30 червня 2026 року.

X