Миколенко отримав одну з найвищих оцінок за матч АПЛ: Евертон українця знову програв

Переглядів 535
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Миколенко отримав одну з найвищих оцінок за матч АПЛ: Евертон українця знову програв
Віталій Миколенко. Фото: Google
Український захисник Евертона Віталій Миколенко отримав оцінку 6,7 за поєдинок чемпіонату Англії з Саутгемптоном, який ліверпульська команда програла з рахунком 1:2.

14 січня в рамках 20 туру Англійської Прем’єр-ліги Евертон зустрічався з Саутгемптоном. 

Команда Френка Лемпарда виграла перший тайм завдяки голу Амаду Онани на 39 хвилині зустрічі. Але в другому таймі Саутгемптону вдалося зробити переможний камбек завдяки дублю Джеймса Ворда-Прауса, який відзначився голами на 46 та 78 хвилинах. У підсумку Евертон знову програв матч АПЛ, на цей раз з рахунком 1:2. 

Український захисник «ірисок» Віталій Миколенко вийшов на поле з перших хвилин і зіграв повністю матч. Портал статистики WhoScored оцінив гру українця в 6,7 балів. Вище оцінку у складі Евертона за цей поєдинок отримали тільки Тарковскі (6,8), Грей (7,0) та Онана (8,5).

У поточному сезоні українець зіграв за команду з Ліверпуля вже 20 матчів, у яких результативними діями він не відзначався.

До слова, Саутгемптон, який перервав серію із поразок, має тепер 15 очок. Також 15 балів і в активі у Евертона. У Вест Гема теж 15 очок. Ці три команди замикають турнірну таблицю АПЛ, ділячи 18-20 позиції.

Свій наступний матч в рамках битви аутсайдерів Евертон зіграє з Вест Гемом 21 січня.

X