Миколенко продовжує нагадувати Англії про війну в Україні: захисник Евертона взяв учать у благодійному заході

Переглядів 546
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Миколенко продовжує нагадувати Англії про війну в Україні: захисник Евертона взяв учать у благодійному заході
Віталій Миколенко. Фото: Gardens by Peter Lloyd
Український захисник Евертона та збірної України Віталій Миколенко долучився до благодійного проєкту в місті Ліверпуль, який має на меті нагадувати жителям про війну в Україні.

Захисник Евертона Віталій Миколенко взяв участь у відкритті Українського саду миру у ліверпульському міському парку Baltic Green. Про це пише Gardens by Peter Lloyd.

«Український Сад Миру офіційно відкрито! Дуже дякую команді Евертон та українському футболісту Віталію Миколенко за підтримку та відкриття саду. Це означає так багато для мешканців міста та за його межами. Заходьте до Baltic Green та переконайтеся на власні очі - відпочивайте, грайте у шахи, або просто насолоджуйтеся атмосферою саду», - йдеться у повідомленні Gardens by Peter Lloyd.

Цього сезону Миколенко провів у складі Евертона 35 матчів у всіх турнірах. Результативними діями вихованець Динамо не відзначався.

Команда Віталія посідає 17 місце в Англійській Прем'єр-лізі, маючи 32 бали в 35 матчах. У минулому турі Евертон здійснив сенсацію, обігравши Брайтон Роберто Де Дзербі з рахунком 5:1.

Евертон зустрінеться з Манчестер Сіті на Гудісон-Парк в наступному турі АПЛ 14 травня о 16:00 за київським часом.