Евертон розгромив Брайтон: Миколенко та компанія познущалися над підопічними Де Дзербі

Переглядів 1570
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Евертон розгромив Брайтон: Миколенко та компанія познущалися над підопічними Де Дзербі
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Сьогодні, 8 травня, Евертон українського захисника Віталія Миколенка розгромив Брайтон Роберто Де Дзербі (5:1) у виїзному поєдинку 35 туру чемпіонату Англії.

Евертон 23-річного українського захисника Віталія Миколенка сенсаційно розгромив Брайтон екс-головного тренера Шахтаря у 35-му турі чемпіонату Англії. Наш футболіст провів на полі усі 90 хвилин.

📹 Відео всіх голів матчу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Рахунок у поєдинку вже на першій хвилині відкрив Абдулай Дукуре після прострілу у штрафний майданчик суперника Домініком Калвертом-Льюїном.

На 29-й хвилині зустрічі Дукуре оформив дубль класним ударом зльоту завдяки навісу Дуайта Макніла. Ще через шість хвилин після прострілу з флангу м'яч у ворота Брайтона відрикошетив від їхнього голкіпера Джейсона Стіла.

У другому таймі Макніл на 76-й хвилині майстерно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером і буквально завів м'яч у порожні ворота Брайтона. Асистував йому Алекс Івобі.

Через три хвилини гол престижу за господарів поля зміг забити Алексіс Макаллістер, проте останнє слово у матчі залишилося за гостями. Дубль на 90+6 хвилині матчу оформив Макніл.

Отже, 5:1. Евертон вирвався із зони вильоту, піднявшись, як мінімум тимчасово, на 16-й рядок у турнірній таблиці АПЛ.