Миколенко зіграє за Евертон з перших хвилин: Лемпард повертає українця в старт після розгрому

Переглядів 979
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Миколенко зіграє за Евертон з перших хвилин: Лемпард повертає українця в старт після розгрому
Віталій Миколенко. Фото: Google
Українець Віталій Миколенко з перших хвилин гратиме за Евертон в матчі чемпіонату Англії з Борнмутом. Ця зустріч відбудеться на стадіоні «Дін Корт».

Український захисник Евертону Віталій Миколенко зіграє за ліверпульську команду у виїзному поєдинку Прем’єр-ліги Англії з Борнмутом. Наставник «ірисок» Френк Лемпард поставив Миколенка у старт на цю зустріч. Поєдинок Борнмут – Евертон на арені «Дін Корт» розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, що восьмого листопада в рамках третього раунду Кубку Англійської ліги Борнмут на своєму полі виграв у Евертона з рахунком 4:1. У тій зустрічі на голи Лоу, Станісласа, Маркондеса та Ентоні колектив з Ліверпуля відповів точним ударом Грея. У тому поєдинку Віталій Миколенко не брав участі, тому що Френк Лемпард вперше в сезоні не включив захисника збірної України до заявки Евертону на поєдинок. Після матчу фанати писали, що українця варто ставити в склад.

У поточному сезоні Миколенко на даний момент зіграв 14 матчів, у яких він не відзначався результативними діями.

Додамо, що на даний момент Евертон з 14 очками в активі іде на 16 місці в турнірній таблиці чемпіонату Англії. До речі, Борнмут з 13 балами в активі іде по сусідству на 17 позиції.

Також ми писали, що англійців зачарував чудовий пас від Зінченка, який зробив шедевр одразу після виходу на заміну.