«Фани критикували Миколенка»: після розгрому Евертона британці активно заговорили про українця

Переглядів 2500
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Фани критикували Миколенка»: після розгрому Евертона британці активно заговорили про українця
Віталій Миколенко. Фото: Google
Українець Віталій Миколенко не взяв участь у поєдинку за Евертон в рамках 1/16 фіналу Кубку Англійської ліги. Команда з Ліверпуля поступилася з рахунком 1:4. Після поєдинку фанати «ірисок» заявили, що вони хочуть україня бачити на полі.

Восьмого листопада у матчі 1/16 фіналу Кубку Англійської ліги Евертон Віталія Миколенка грав з іншим представником АПЛ Борнмутом. Головний тренер «ірисок» Френк Лемпард у цьому поєдинку дав відпочити деяким лідерам команди, в тому числі і українському захиснику Віталію Миколенку, якого наставник Евертона вперше в сезоні не включив до заявки «синіх» на поєдинок. 

Матч виграв з рахунком 4:1 Борнмут, який і пройшов у наступний раунд Кубку Англійської ліги. На голи Лоу, Станісласа, Маркондеса та Ентоні колектив з Ліверпуля відповів точним ударом Грея.

Після поразки фанати Евертона у твіттері почали обговорювати результат матчу з Борнмутом, згадавши і те, що Віталій Миколенко не брав участі в цьому поєдинку.

Scott: «Я думаю, що Миколенко добре зіграв би у обороні»

Mark Dunn: «Фанати критикували Миколенка за те, що він був не достатньо таким, як вони хочуть. Тепер шанувальники Евертону скаржаться, що він відпочивав. Стає зрозуміло, наскільки важкою є робота головного тренера Евертона. Команда має бути достатньо хорошою, щоб отримати результат»

Si Parkes: «Повинні бути укладені угоди, як з Паттерсоном і Миколенком у перший тиждень січня. Ніяких маніпуляцій, два форварди, інакше ми будемо вітати нового тренера в кожній грі»

У поточному сезоні Миколенко на даний момент зіграв 14 матчів, у яких він не відзначався результативними діями.

Додамо, що на даний момент Евертон з 14 очками в активі іде на 16 місці в турнірній таблиці чемпіонату Англії. До речі, Борнмут з 13 балами в активі іде по сусідству на 17 позиції. Наступний матч команда з Ліверпуля зіграє також з Борнмутом тільки в рамках АПЛ (12 листопада).