«Миколенку бракувало впевненості»: легенда збірної Англії оцінив прогрес Віталія за рік в Евертоні

Переглядів 306
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Миколенку бракувало впевненості»: легенда збірної Англії оцінив прогрес Віталія за рік в Евертоні
Віталій Миколенко. Фото: Google
Помічник головного тренера Евертона Ешлі Коул розповів, як допомагає покращити гру на атаку Віталію Миколенку та його партнеру по команді Натану Патерсону.

Лемпард вимагає від флангових захисників Евертона більше грати на атаку, проте Миколенку знадобився певний час, аби зрозуміти вимоги тренерського штабу «ірисок».

Коул в часи ігрової кар'єри грав саме на позиції Миколенка. Англієць провів понад 800 ігор на клубному рівні та на в збірній Англії.

«Щодо Віталія, то він грав у Динамо, яке сиділо в низькій обороні, тому нам потрібен був час, щоб вселити в нього впевненість і відповідальність, щоб він знав: «Так, ти можеш йти вперед, ти нам потрібний, ти граєш широко», – сказав Коул в інтерв'ю Liverpool Echo.

Нагадаємо, в поточному сезоні Миколенко зіграв в складі Евертона 15 матчів, в яких він не відзначався результативними діями. В останньому матчі проти Борнмута (0:3) перед перервою Віталій отримав травму та достроково залишив поле.

Ліверпульці пішли на перерву 17 командою АПЛ, балансуючи на межі зони вильоту. Евертон цього сезону програв сім з 15 матчів в рамках Прем'єр-ліги.

X