«Мілевського поглинула депресія»: журналіст розповів, куди зник екс-гравець Динамо та збірної України

Переглядів 5719
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Мілевського поглинула депресія»: журналіст розповів, куди зник екс-гравець Динамо та збірної України
Артем Мілевський. Фото: Google
Автор YouTube-каналу «Бомбардир» Роман Бебех стурбований станом колишнього футболіста Динамо та національної збірної України Артема Мілевського.

Один із найяскравіших футболістів України на стику 00-х та 10-х років після завершення кар'єри не може знайти себе, а згодом свій відбиток наклала російсько-українська війна. 

Після 24 лютого Мілевський був помічений у волонтерських проявах, але після кількох медійних скандалів випав з інфопростору.

«Артем відходив від завершення кар'єри, це дуже складний процес. Почалася війна і це ще більше затягнуло його в депресивний стан. Він досі, як я бачив, із нього не вийшов.

Нам усім, хто може варто спробувати підтримати Мілевського. Спробувати інтегрувати у життя. Артем поки що сам, у нього були стосунки, але він сам. Це зовсім інша історія», – сказав Бебех в інтерв'ю YouTube-каналу «Футбол24». 

Мілевський завершив професійну кар'єру футболіста у вересні 2021 року. Артем виступав за Динамо з 2002 по 2013 рік, за цей час він відіграв 253 матчі, в яких забив 83 голи і віддав 54 результативні передачі. 

Після відходу з Динамо у 2013 році Артем встиг пограти у Газіантепспорі, Хайдуку, РНК Спліт, Конкордії, Тосно, Динамо-Брест, Кішварді та Минаю.

З 2006 до 2012 року провів 50 матчів за збірну України, на його рахунку вісім голів.