«Мілевського при Лобановському не було б»: Леоненко – про відсутність Бєланова та Михайличенко на плакаті Динамо

Переглядів 2880
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мілевського при Лобановському не було б»: Леоненко – про відсутність Бєланова та Михайличенко на плакаті Динамо
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній форвард Динамо Віктор Леоненко висловив свою думку, чому кияни не розмістили фото Ігоря Бєланова на постері, присвяченому 96-річчю клубу.

Віктор Леоненко висловився з приводу ситуації з відсутністю зображення колишнього гравця Динамо Ігоря Бєланова на плакаті на честь 96-го дня народження клубу.

Експерта здивувало розташування фото Артема Мілевського поруч із Валерієм Лобановським. А причину відсутності на плакаті Бєланова та Олексія Михайличенка Леоненко вбачає в їхній роботі в УАФ, з якою в Динамо давня ворожнеча.

«Мілевського при Лобановському не було б, у принципі. Думаю, що Бєланова і Михайличенка там немає, тому що вони працюють в УАФ, найімовірніше. Ось мені, наприклад, взагалі наплювати, хто там і що там на плакатах. Ось реально», - сказав Леоненко в подкасті свого телеграм-каналу.

Бєланов виступав за Динамо з 1985 по 1989 рр. Загалом за команду він провів 121 матч, у яких забив 39 голів. Наразі обіймає посаду співкерівника Комітету професійного футболу УАФ;

Михайличенко захищав кольори біло-синіх із 1981 по 1990 рр. У 137 поєдинках за команду він забив 39 голів. Зараз працює на посаді першого віцепрезидента і спортивного директора УАФ;

Мілевський виступав за Динамо з 2003 по 2013 рр. Провів за киян 276 матчів і забив 88 голів.