Минай після бійки з Шинником вигнали з готелю у Ларі: закарпатці переїхали до Анталії

Переглядів 1317
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Минай після бійки з Шинником вигнали з готелю у Ларі: закарпатці переїхали до Анталії
Гравці Минаю. Фото: Минай
Минай після нічного конфлікту з футболістами російського Шинника був змушений змінити місце дислокації в рамках навчально-тренувального збору в Туреччині.

Керівництво Royal Seginus вирішило виселити обидві сторони конфлікту, незважаючи на те, що українському клубу було обіцяно не заселяти Минай в один готель із росіянами.

За інформацією ТаТоТаке, ужгородці сьогодні переїхали з Лари до Анталії.

Нагадаємо, що у ніч з 13 на 14 лютого почалася бійка за участю представників Минаю і Шинника після того, як росіянин по-хамськи повівся щодо співробітниці готелю, що не залишилося непоміченим українцями.

Після того, як нападаючий Минаю Данило Колесник розправився з кривдником прибиральниці, росіянин побіг за допомогою до одноклубників, що призвело до масової сутички футболістів Минаю та Шинника на одному з поверхів.

Делегація Шинника після нічної бійки з футболістами Минаю покинула готель у Ларі, доки українці поїхали на тренування. У росіян переломи пальців, ребер, а один із гравців гематома під оком.

На зимову паузу Минай пішов на 13 місці у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи 14 очок з одним матчем у запасі. 28 лютого команда Володимира Шарана відновить сезон поєдинком проти Шахтаря.

X