«Міні-тусовка пернатих»: Зозуля зустрівся в Мадриді з «Пташкою»

Переглядів 1111
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Міні-тусовка пернатих»: Зозуля зустрівся в Мадриді з «Пташкою»
Роман Зозуля. Фото: Google
Роман Зозуля у столиці Іспанії Мадриді зустрівся з захисницею «Азовсталі» Катериною Поліщук на прізвисько «Пташка» та з дружиною захисника «Азовсталі» Ольгою Андріановою.

Знаменитий український форвард Роман Зозуля опублікував у себе в інстаграмі спільні фотографії з захисницею «Азовсталі» Катериною Поліщук на прізвисько «Пташка» та з дружиною захисника «Азовсталі», представницею Асоціації родин захисників «Азовсталі» Ольгою Андріановою.

«Сьогодні до Мадриду з робочим візитом прилетіла незламна Пташка. Провели міні-тусовку «пернатих» - Пташки і Зозулі))», – підписав фото Роман Зозуля.

Потім у своїй публікації футболіст додав, що насправді на зустрічі піднімали серйозні теми. 

«Говорили про війну, полон і плани на майбутнє, серед яких основний пункт - звільнення усіх захисників Маріуполя. Це просто неймовірні жінки з дійсно сталевим стержнем і світлою енергетикою. Захоплююсь і дякую за вашу титанічну роботу. Вірю, що усі наші герої повернуться додому».

Додамо, що наразі Роман Зозуля є вільним агентом. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду. В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.

X