Молодіжна збірна України без Ротаня дотиснула Данію: Сікан забив переможний гол у компенсований час

Переглядів 2900
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Молодіжна збірна України без Ротаня дотиснула Данію: Сікан забив переможний гол у компенсований час
Данило Сікан. Фото: УАФ
Збірна України у віці до 21 року під керівництвом Василя Кардаша та Олександра Мелащенка провела контрольний матч проти однолітків із Данії (3:2).

Молодіжна команда збірної України без Руслана Ротаня, який вирушив із першою командою країни на матч з Англією, з 20 по 27 березня проводить навчально-тренувальні збори. У рамках цього тренувального процесу українці провели товариський матч із збірною Данією U-21.

На 22-й хвилині Брагару влучним ударом у дев'ятку зі штрафного майданчика вивів українців уперед. На початку другого тайму молодіжної збірної Данії вдалося зрівняти рахунок, відзначився Квістгорден.

На 67-й хвилині українській молоді знову вдалося вийти вперед. Олег Очеретько потужним ударом метрів із 30-35 відправив м'яч у правий нижній кут. Перед фінальним свистком Данії вдалося вдруге у цьому поєдинку зрівняти рахунок. На 85-й хвилині пенальті реалізував К'єргор.

На 94-й хвилині українцям вдалося вирвати перемогу у цьому поєдинку. Синьо-жовті провели стрімку атаку, внаслідок якої голкіпер парирував перший удар, але він відбив м'яч прямо на Сікана, який і поставив фінальну крапку у цій зустрічі.

Свій наступний матч збірна України U-21 проведе 27 березня проти однолітків із Італії.

X