Мотивація від Луческу: екс-футболіст Шахтаря отримав через журналіста послання від Містера

Переглядів 2298
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Мотивація від Луческу: екс-футболіст Шахтаря отримав через журналіста послання від Містера
Фред. Фото: Getty Images
Хавбек збірної Бразилії та колишній футболіст Шахтаря Фред обмінявся люб'язностями з тренером, який допоміг гравцю зробити собі ім'я у Європі.

Журналіст, який був присутній на передматчевій прес-конференції до матчу Бразилії з Камеруном, передав гравцю Манчестер Юнайтед побажання від Луческу виграти чемпіонат світу в Катарі.

«Дякую Мірчі Луческу! Він є особливою людиною, яка допомагала на моєму шляху в Шахтарі. У мене багато добрих спогадів. Завдяки йому я там, де зараз є. Це мій перший тренер у Європі, дуже вдячний Луческу. Ми намагатимемося виграти турнір, ще раз дякую за повідомлення», – сказав Фред в інтерв'ю PlaySport.

Фред виступав за Шахтар із 2013 по 2018 рік. За цей час він провів у футболці «гірників» 155 матчів, в яких забив 15 голів та віддав 16 асистів.

На ЧС-2022 Фред взяв участь у двох поєдинках «селесао» на турнірі. 1 грудня збірна Бразилії зіграє з командою Камеруну у матчі третього туру групової стадії ЧС-2022.

Збірна Бразилії є найуспішнішою національною командою в історії: на її рахунку п'ять перемог на чемпіонатах світу (1958, 1962, 1970, 1994 та 2002). Бразилія – єдина команда, яка брала участь у всіх чемпіонатах світу.