Моурінью зацікавився українцем з Шахтаря: півзахисник «гірників» вразив Рому

Переглядів 1619
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Моурінью зацікавився українцем з Шахтаря: півзахисник «гірників» вразив Рому
Артем Бондаренко. Фото: ФК Шахтар
Помічник спортивного директора Шахтаря з футболу Карло Ніколіні розповів про інтерес італійської Роми до півзахисника молодіжної збірної України Артема Бондаренка.

Асистент Даріо Срни італієць Карло Ніколіні поділився думкою про півзахисника Шахтаря Артема Бондаренка. Фахівець повідомив, що італійська Рома цікавиться 22-річним півзахисником.

«Мені здається нормальним, що великі команди, як у випадку з Бондаренком та Ромою, цікавляться гравцями Шахтаря. Як і з багатьма іншими випадками. У червні у нас не було команди, в липні ми стартували у Лізі чемпіонів та обіграли Лейпциг (4:1) та відібрали очки у Реала (1:1)». 

Ніколіні назвав головні футбольні чесноти українського хавбека Шахтаря.

«Бондаренко володіє надтонкою технікою, стежить за простором, за переміщеннями, має поставлений удар та фізичну готовність, що дозволяє йому добре грати. Він дуже важливий гравець, але я не думаю, що хтось купить його зараз, у тому числі вважаючи, що нам потрібні гроші».

Карло Ніколіні. Фото: ФК Шахтар

53-річний італієць відповів на запитання скільки може коштувати Бондаренко.

«Його ціну складно визначити. Хтось платить по 60-70 млн євро за футболістів, які потім не можуть віддати дві передачі. А тут є хлопці, які протягом трьох років виступають у Лізі чемпіонів та які добре відіграли на Сантьяго Бернабеу. І ми повинні оцінювати їх у 15-20 млн?», - сказав Ніколіні в етері TVPlayIt.

  • Бондаренко провів 38 матчів за Шахтар в минулому сезоні, в яких забив 10 голів та віддав шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює українця в шість млн євро.
  • Контракт Артема з Шахтарем чинний до 31 грудня 2025 року.
  • Рома, яку очолює легендарний Жозе Моурінью дійшла до фіналу Ліги Європи та посіла шосте місце в італійській Серії А.