«Моя дружина - не публічна людина»: Литовка вибачився за неоднозначні слова своєї другої половинки

Переглядів 753
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Моя дружина - не публічна людина»: Литовка вибачився за неоднозначні слова своєї другої половинки
Ігор Литовка з дружиною Оленою. Фото: Google
Ексголкіпер Десни Ігор Литовка зробив заяву, щодо слів його дружини в Instagram з приводу Криму, які наробили чимоло галасу. Він зазначив, що її не так зрозуміли, а сама інформація була спотворена.

Уродженець Нікополя та ексгравець українських Севастополя, Таврії, Олімпіка та Десни голкіпер Ігор Литовка публічно виправдав допис своєї дружини в Instagram з приводу Криму.

«Моя дружина - не публічна людина, тож я відповім за неї. Спробую розповісти, як усе було насправді. Вона не це мала на увазі. Просто неправильно сформулювала свою думку і при цьому відразу видалила коментар, щоб написати новий. Але потім передумала і навіть забула про це. Пізніше хтось зробив скрін, почали шукати у цих словах «зраду», підписали мене».

Йдеться про допис дружини Ігоря Литовки, де вона висловилася щодо анексії Криму росією в 2014 році. На думку дівчини, все пройшло законно та за бажанням людей.

«Хочу прояснити, що ми ніколи не підтримували країну-терориста. Це по-перше. По-друге, 2014 року ми виїхали з Криму. Коли почалася анексія, ми залишили півострів, навіть не роздумуючи, і почали своє життя з нуля. А щодо того, чий Крим чи ще чогось... Тут думка однозначна. Крим був, є та буде українським», — сказав Литовка в інтерв'ю сайту dynamomania.com.

Чи стихне хвиля хейту по відношенню до дружини Ігоря Литовки після цих його слів, невідомо. Однак чимало користувачів мережі все ще продовжують обзивати її зовсім нелітературними словами.