«Моя дружина та мій син українці»: Фонсека звернувся до світової спільноти з вимогою більше допомагати Україні

Переглядів 8091
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
«Моя дружина та мій син українці»: Фонсека звернувся до світової спільноти з вимогою більше допомагати Україні
Паулу Фонсека. Фото: Google
Португальський коуч Лілля Паулу Фонеска, який раніше працював з донецьким Шахтарем, дав коментар стосовно того, що світу треба краще приділяти увагу Україні.

Головний тренер французького Лілля Паулу Фонсека, який раніше працював з донецьким Шахтарем, сказав, що Україна має отримувати більше допомоги.

«Це дуже складно, як ви знаєте. Моя дружина та мій син українці, і ми залишили все там. А для українців, як і раніше, важко жити у повсякденному житті, коли Європа та решта світу відключаються від реальності подій. Ми менше говоримо про це, час іде, а війна триває», - сказав Паулу Фонсека в інтерв'ю La Voix du Nord.

Також португальський спеціаліст додав наступні слова стосовно України та того, що світ має краще реагувати на події.

«Люди там досі дуже страждають. Ми рухаємося до пори року, коли дуже холодно. У них більше немає електрики та води. Дуже важко бачити всі ці страждання. Мені ще важче прийняти ситуацію. Світ недостатньо допомагає Україні», - сказав Фонсека.

Португальський тренер очолював Шахтар у 2016-2019 роках. Фонсека з донецькою командою по три рази вигравав чемпіонат України і Кубок України, а також одного разу став переможцем у матчі за Суперкубок України.

X