«Моя мета — зміцнити збірну справжніми цінностями»: новоспечений тренер Мальти висловився перед матчами з Україною

Переглядів 406
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Моя мета — зміцнити збірну справжніми цінностями»: новоспечений тренер Мальти висловився перед матчами з Україною
Мікеле Марколіні. Фото: Google
Мікеле Марколіні, який нещодавно став головним тренером національної команди Мальти, сказав, на чому він зосередиться під час підготовки збірної до матчів відбору Євро-2024.

Новопризначений головний тренер збірної Мальти Мікеле Марколіні поділився подальшими планами на майбутнє, а саме висловився про підготовку до відбору Євро-2024, в рамках якого його команда зіграє зі збірною України.

«Моя перша мета — зміцнити збірну справжніми цінностями, такими як освіта, повага та самопожертва. Команда, побудована на них, гратиме краще і продемонструє агресивність і волю, необхідні для успіху», - цитує Марколіні прес-служба Футбольної асоціації Мальти.

Також коуч мальтійців сказав наступні слова стосовно його адаптації в збірній Мальти.

«Незважаючи на те, що я ніколи не був тренером збірної, треба з чогось починати. Однак за роки своєї футбольної кар'єри я набув досвіду роботи поза полем і на полі, і він допоможе мені заробити визнання місцевих уболівальників».

Додамо, що збірна Мальти разом з Англією, Італією та Північною Македонією є суперниками національної команди України по відбору Євро-2024. З мальтійцями українці зіграють 19 червня та 17 жовтня 2023 року.

X