«Може Пятову треба з'їздити у Лондон щось купити»: експерт здивований викликом голкіпера у збірну України

Переглядів 1226
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Може Пятову треба з'їздити у Лондон щось купити»: експерт здивований викликом голкіпера у збірну України
Андрій Пятов. Фото: УАФ
Відомий український тренер Олег Федорчук залишився, м'яко кажучи, невдоволений викликом голкіпера Шахтаря Андрія П'ятова до складу збірної України на гру з англійцями.

Сьогодні УАФ опублікувала список гравців, які вирушать до складу збірної України на матч відбору Євро-2024 з англійцями. У цьому списку опинився і Андрій П'ятов, який раніше оголошував про завершення кар'єри у національній команді, але потрапив до резервного списку на поєдинок із збірною Англією.

Олег Федорчук припустив, що виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань викликав Пятова через те, що голкіперу потрібно з якогось приводу з'їздити до Лондона.

«Алла Пугачова теж закінчувала кар'єру, причому чотири рази. А скільки вже Михайло Поплавський йшов зі сцени! Може Пятову треба з'їздити у Лондона щось купити. Пятов – третій голкіпер у Шахтарі».

Федорчук вважає, що виклик Пятова є нелогічним рішенням і з ним можна погодитися. За весь сезон 2022/23 Андрій виходив на поле лише одного разу у грі з Вересом (2:0), це було ще 9 листопада минулого року.

«Я взагалі не пам'ятаю нагоди, щоб викликали третього воротаря якогось клубу. Варто футболістові не грати протягом місяця, він уже втрачає кондицію. Тому рішення викликати Пятова до збірної України вважаю за нелогічне», – сказав Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю для сайту FanDay.net.

Національна команда розпочне збір 20 березня у Лондоні. Сам матч відбудеться 26 березня.