«Футбол – не твоє, можеш закінчувати»: фанати Ворскли знайшли антигероїв ганебного вильоту з Ліги конференцій

Переглядів 8219
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
7 голосів
«Футбол – не твоє, можеш закінчувати»: фанати Ворскли знайшли антигероїв ганебного вильоту з Ліги конференцій
Діла – Ворскла 3:1. Колаж: Український футбол
Вболівальники Ворскли залишилися розчарованими грою та результатом полтавської команди у матчі-відповіді проти грузинської Діли в рамках другого раунду кваліфікації Ліги конференцій (1:3).

У четвер, 3 серпня, полтавська Ворскла зазнала поразки від грузинської Діли з рахунком 1:3 та вилетіла у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

Вболівальники ворсклян розчаровані грою команди та благають команду більше не виходити до єврокубків, аби не ганьбити клуб.

Pylypivmisha: «Такого лайна я давно не бачив. Просто безхребетна команда. Три роки – три вильоти від дуже слабких суперників».

Hnatenko_anton: «Нащо кожен рік виходити в єврокубки й ганьбити Україну? Де підсилення під єврокубки? Для чого ж тоді було боротись за п'яте місце?».

Vlad57424: «Позор, кожен рік нас в єврокубках ганьбите, надіюсь Ворскла більше не буде там грати».

Yezhovskiy: «Дно пробито. Не знаю яка ще слабкіша команда повинна попастися Ворсклі, щоб вони її обіграли? Навіщо потрапляти в єврокубки, щоб так ганьбитись. Сподіваюся що скоро туди більше не потрапимо».

__andriy_dziuba_: «Сподіваюся ви більше не потрапите в єврокубки!»

Фанати розкритикували керівництво клубу на чолі з власником Костянтином Жеваго.

Wxmksrt: «Розформуйтесь, будь ласка, і пристреліть Жеваго»

Serhioweiss: «Дякую. Сподіваюся Черняк, Лиса та Фундерат покинуть наш клуб вільними агентами ще у серпні. З перевірками, наприклад ДБР».

Sanya__loboda: «Браво менеджменту команди!»

Ivan.pakhomov8: «Чуваки, заберіть у Жеваго клуб. Грайте хоч в Другій лізі, але такого посміховиська хоч не буде. Цей клуб не заслужив на вас».

Головним винуватцем було визнано голкіпера полтавців Павла Ісенка, який припустився результативної помилки. Не обійшлося без претензій до головного тренера Віктора Скрипника.

Nazarbek_000000: «Ісенку треба браслет електричний на руку вчепити хай як виходить током б'є».

Burakykey: «Гра була жахлива, але це претензія до Скрипника, який вже другий рік в команді, а футбол поставити не може. Гравці віддавались на полі та навіть проявили характер, забивши гол, але Ісенко... Ісенко сьогодні був проти партнерів. Він сьогодні в адекваті взагалі був? Хай з клуба хтось дасть офіційну відповідь, може той Ісенко з розуму з'їхав».

Nikolenko_dmytro2020: «Воротар тільки для пенальті...»

Lilmyhas: «Ісенко футбол то не твоє, можеш закінчувати».

Vanusha_iz_poltavi_: «Скрипника у відставку! Просрали шанс».

Pavelgor_88: «Скрипник аут!»

Проте навіть після такого невдалого виступу знайшлося кілька вболівальників Ворскли, хто підтримав команду у складний момент.

Dimaungxtn: «Разом, і до кінця!».

Gk_kirya: «Боролися до кінця. Велика подяка усім футболістам за матч».

Bogd.anpoltava: «Хлопці, дякуємо за ці дві гри. Попереду чемпіонат, не засмучуйтесь».

  • Наступний поєдинок Ворскла зіграє у Львові проти Руху в рамках другого туру УПЛ. Поєдинок відбудеться у неділю, 6 серпня, о 19:00.
  • Діла у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій зустрінеться з АПОЕЛем. Їхні поєдинки відбудуться 10 та 17 серпня.