«Можливо, це моя остання гра»: Луческу натякнув на прощання із Динамо після розгрому від Дніпра-1

Переглядів 497
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
«Можливо, це моя остання гра»: Луческу натякнув на прощання із Динамо після розгрому від Дніпра-1
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував несподівану поразку 0:3 від Дніпра-1 у рамках матчу другого туру Української Прем'єр-ліги, що пройшов у Львові.

Мірча Луческу вважає, що сьогоднішній негативний результат стався через збіг низки обставин – поганого психологічного стану гравців після матчу з Бенфікою, довга відсутність у країні та проведення матчу у Львові замість Києва.

«Команда суперника була набагато агресивнішою за нас. Плюс, рання заміна у нашій команді внесла свої корективи. Потім ми пропустили, коли пропускаєш першим, грає зовсім інакше. Дніпро став грати агресивніше, і картина на полі відразу ж змінилася».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Журналісти запитали у румунського фахівця про майбутнє Іллі Забарного, запитавши, чи останній матч він провів у футболці київського клубу з огляду на чутку про його можливий трансфер до Англії.

«Чому? Ви вважаєте, що він може більше не потрапити до складу?

Після чого журналіст уточнив, що йдеться про можливий перехід захисника до Англії. У відповідь Луческу заявив, що у Забарного це точно не остання гра.

«Можливо, це моя остання гра, але не Забарного», - двояко заявив Луческу на післяматчевій прес-конференції.

Луческу очолив Динамо влітку 2020 року. За цей час разом із київським клубом він встиг стати чемпіоном України, володарем Кубка та Суперкубку України.

Під керівництвом Містера кияни провели 76 матчів та здобули 47 перемог, 12 матчів зіграли у нічию та 17 поєдинків програли. Контракт румунського фахівця з біло-синіми розрахований до 2024 року.

У наступному турі Динамо має зіграти із Зорею. Поєдинок відбудеться 3 вересня.

X