«Можливо, побачимося нескоро»: відомий український коментатор зробив важливу заяву

Переглядів 1083
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Можливо, побачимося нескоро»: відомий український коментатор зробив важливу заяву
Роберто Моралес. Фото: Google
Відомий український футбольний коментатор та ведучий «ТаТоТаке» Роберто Моралес знову пішов на службу до збройних сил України для захисту від окупантів.

Футбольні вболівальники, які регулярно дивляться «ТаТоТаке», могли помітити, що в останніх ефірах програми був відсутній один із постійних ведучих Роберто Моралес.

Сам коментатор та журналіст записав відеозвернення, яке опублікував телеграм-канал «ТаТоТаке», і пояснив причину своєї відсутності – служба у ЗСУ.

«Я не брав участі у трьох останніх випусках ТаТоТаке. У першому через основну роботу, у другому, бо захворів. Згодом пропустив ще випуск.

Цікаво, що коли захворів, то до лікарні не звертався. А ось перед третім я пройшов цілих 8 лікарів. Це була медкомісія».

Також Моралес розповів, що його служба проходить у Житомирській області.

«Я опинився на Житомирщині, щоб служити в лавах Збройних Сил України. Я вже є військовослужбовцем ЗСУ. Що ж, друга каденція. Все має бути добре у всіх, і в першу чергу все має бути Україна.

Бажаю удачі всім глядачам ТаТоТаке. Ще побачимось! Можливо, це буде нескоро, але в будь-якому разі зустрінемося», - сказав Моралес у відеозверненні.

Нагадаємо, знаменитий 47-річний коментатор народився у Запоріжжі. Його батько чилієць, а мати – українка. Моралес вже має військовий досвід, оскільки з 2015 до 2016 року служив у зоні АТО.