«Можливо, вже вік дається взнаки»: Бутко розповів, коли повернеться до складу Зорі

Переглядів 599
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Можливо, вже вік дається взнаки»: Бутко розповів, коли повернеться до складу Зорі
Богдан Бутко. Фото: ФК Зоря
32-річний захисник луганської Зорі Богдан Бутко розповів, коли повернеться до гри після своєї травми та детальніше пояснив, чому таке сталося із ним вперше.

Богдан Бутко заявив, що він отримав пошкодження під час розминки перед матчем на зборах Зорі в Польщі. Захисник зізнався, що подібне із ним вперше.

«Травму отримав у Польщі, під час проведення навчально-тренувального збору. Спочатку не думав, що травма буде такою серйозною. Знаю, що у футболі досить мало випадків, коли по всьому литковому м’язі йде надрив. Це сталося на розминці перед контрольною зустріччю. У мене таких проблем ніколи не було, а тут рвонуло». 

На думку гравця Зорі, це могло статися через його вік. Бутко хотів би повернутися повноцінно вже ближче до зими.

«Можливо, вже вік дається взнаки, а може наслідок серйозного навантаження на зборах. Ще два тижні поновлення, сказали лікарі. А потім треба набирати форми. Буде тяжко. Хоча б до зими повністю відновитись», — заявив Бутко для «SportArena».

  • Бутко став гравцем Зорі у вересні 2022 року. З того часу він зіграв 25 матчів, в яких забив два голи та віддав дві результативні передачі.
  • Його контракт розрахований до кінця нинішнього сезону.
  • Також раніше він виступав у Шахтарі, вихованцем якого є і звідки пішов за рік до переходу у Зорю, після чого був без клубу: 64 гри, один гол, 13 асистів.
  • У складі національної збірної України правий захисник провів 32 матчі.