Мрія Артети: в Англії розкрили ідеальний склад Арсеналу у разі трансферу Мудрика

Переглядів 923
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Мрія Артети: в Англії розкрили ідеальний склад Арсеналу у разі трансферу Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
У січні головний тренер Арсеналу Мікель Артета має намір зміцнити свою команду. Одним із пріоритетних трансферів «канонірів» є півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик.

Січневе трансферне вікно відкриється через кілька днів після матчу з Вест Хемом, і цікаво буде подивитися, які плани у спортивного директора Арсеналу Еду.

Досі Арсенал був пов'язаний із безліччю імен, включаючи Юрі Тілеманса, Сергія Мілінковіча-Савіча та Даніло. Проте зірка донецького Шахтаря Михайло Мудрик є метою «канонірів» номер один.

У разі переходу лівий вінгер Мудрик складе конкуренцію Габріелю Мартінеллі та Емілю Сміт-Роу, а його підписання може навіть призвести до того, що Артета використовуватиме вищезгаданий дует на інших позиціях.

З урахуванням цього видання журналісти видання Football.london склали ідеальний стартовий склад Арсеналу, якщо Мудрик у січні стане гравцем лондонського клубу:

воротар: Рамсдейл;

захисники: Бен Уайт, Саліба, Габріель, Зінченко;

півзахисники: Парті, Джака, Едегор;

вінгери: Сака, Мартінеллі/Мудрик;

нападник: Жезус.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт 21-річного вінгера із «гірниками» розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.

X