Мудрик близький до переходу в Арсенал: в твіттері опублікували реакцію Гвардіоли на потенційний трансфер

Переглядів 606
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик близький до переходу в Арсенал: в твіттері опублікували реакцію Гвардіоли на потенційний трансфер
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українець Михайло Мудрик все ближче до переходу в лондонський Арсенал. В інтернеті з'являється все більше жартів з цього приводу. Користувачі твіттеру викладають нові жартівливі пости.

Український вінгер Михайло Мудрик з кожним днем все частіше стає головною темою для обговорення в Англії. ЗМІ активно сватають українця в Арсенал і перехід може відбутися вже у це січневе трансферне вікно, якщо сторони погодять умови переходу.

У твіттері опублікували відео, на якому головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола сидить на тренерській лавці та дивиться трансляцію на моніторі. Автори посту пожартували, що так каталонський спеціаліст слідкує за потенційним трансфером українця Михайла Мудрика в Арсенал, який на даний момент є лідером АПЛ та випереджає Ман Сіті на сім очок. 

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.