«Мудрик буде чудовим гравцем для Челсі протягом багатьох років»: Лемпард висловився про українського таланта

Переглядів 2884
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Мудрик буде чудовим гравцем для Челсі протягом багатьох років»: Лемпард висловився про українського таланта
Лемпард та Мудрик на тренуванні Челсі. Фото: Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Френк Лемпард дав свою оцінку 22-річному українському вінгеру «аристократів» Михайлу Мудрику. Коуч бачить перспективи розвитку українського футболіста.

Наставник Челсі Френк Лемпард дам коментар стосовно українського футболіста лондонської команди Михайла Мудрика.

«Є речі, які, можливо, не видно за лаштунками, які не стосуються безпосередньо поля. Ми сподіваємося, що Мудрик буде чудовим гравцем для цього клубу протягом багатьох років», – сказав Лемпард в інтерв’ю Football London. 

Також коуч лондонської команди додав, що перші успіхи Мудрика в Челсі є доказом того, що він у майбутньому дасть результат.

«За цей короткий період це може бути спалахами цього, але йому доведеться багато чому навчитися в плані гри, що, звичайно, дуже, дуже нормально для гравців, які розвиваються», – зазначив Лемпард.

Додамо, що сьогодні, другого травня, в рамках АПЛ Челсі зіграє на виїзді з Арсеналом. Лондонське дербі розпочнеться о 22:00 за київським часом.

На даний момент Челсі з 39 очками в активі іде на 12 місці в турнірній таблиці АПЛ. Арсенал з 75 балами знаходиться на другій позиції в чемпіонаті Англії.

X