«Мудрик – частина нашого колективу»: суперталант Шахтаря хоче допомогти збірній України на Євро-2023

Переглядів 692
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Мудрик – частина нашого колективу»: суперталант Шахтаря хоче допомогти збірній України на Євро-2023
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Хавбек Шахтаря Георгій Судаков поділився очікуваннями від молодіжного Євро-2023, яке проходитиме влітку наступного року.

Підопічні Руслана Ротаня змогли вперше з 2011 року пробитися у фінальну частину молодіжного Євро завдяки перемозі над однолітками зі Словаччини (2:3, 3:0) за підсумком двох стикових поєдинків.

«Ми дуже пишаємося тим, що молодіжна збірна України після 12-річної перерви потрапила на такий турнір, як чемпіонат Європи. Ми дуже мотивовані. У нас є добра нагода продемонструвати, яка в нас команда. Всі розуміють, що на таких змаганнях за футболістами слідкують скаути всіх провідних клубів світу, і це чудовий шанс зарекомендувати себе

Ми, до речі, не раз спілкувалися на цю тему з Михайлом Мудриком, і в нього є велике бажання поїхати на Євро – він частина нашого колективу», – розповів Судаков в інтерв'ю Footboom.

За підсумками жеребкування Євро-2023 (U-21), яке відбулося 18 жовтня, молодіжна збірна України потрапила до групи В, де зустрінеться з Румунією, Іспанією та Хорватією. Матчі відбудуться з 21 по 27 червня 2023 року.