«Мудрик губився під тиском»: експерт оцінив виступ вінгера Челсі у матчі з Фулхемом

Переглядів 1275
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Мудрик губився під тиском»: експерт оцінив виступ вінгера Челсі у матчі з Фулхемом
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Михайло Мудрик, що виступає за Челсі на позиції вінгера, у матчі 22-го туру АПЛ із Фулхемом (0:0) уперше зіграв на домашньому «Стемфорд Брідж». Відомий коментатор Ігор Бойко прокоментував дії українця.

Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі проти Фулхема, проте його гра була далекою від ідеальної, що спричинило заміну в перерві. Коментатор Ігор Бойко зазначив, що гра Челсі зараз виглядає дуже поганою.

«Потрібно відволіктися від загальної гри Челсі, адже це був перший матч команди взагалі. Говорити нема про що. Немає системи та немає гри як такої».

Бойко додав, що Мудрик провали матч проти Фулхема, але не бачить у цьому нічого дивного.

«А ось сам Мудрик виглядав пасивним та розгубленим. Він не отримував простору, не створював його і загубився під шаленим тиском суперника у першому таймі.

Втім, було б дивно думати, що всі його матчі можуть бути такими, як півгодини на «Енфілді», – написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, цієї зими 22-річний Мудрик перейшов із Шахтаря до Челсі, підписавши контракт до літа 2031 року. На даний момент сині йдуть на дев'ятому місці до АПЛ, відстаючи від зони Ліги чемпіонів на дев'ять очок.

X