Мудрик майже у Арсеналі: спортивний директор «канонірів» прибув до Варшави на фінальні переговори

Переглядів 3591
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Мудрик майже у Арсеналі: спортивний директор «канонірів» прибув до Варшави на фінальні переговори
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Спортивний директор лондонського Арсеналу Еду Гаспар вирушив до столиці Польщі, щоб остаточно завершити трансфер Михайла Мудрика до англійського клубу.

Спортивний директор Арсеналу Еду Гаспар прилетів до Варшави, де базується керівництво Шахтаря. Зірка Арсеналу 2000-х прибув до польської столиці з місією закрити угоду щодо трансферу Михайла Мудрика, повідомляє TuttomercatoWEB.

За інформацією Sky Sports, переговори між Арсеналом та Шахтарем щодо Мудрика йдуть у позитивному ключі, проте остаточно ще нічого не вирішено.

Найближчим часом між Арсеналом і Шахтарем пройде фінальний раунд переговорів. Третя пропозиція Арсеналу у районі 90 мільйонів євро стала серйозним аргументом, що наближає розв'язку головної трансферної саги цієї зими.

На столі у Шахтаря з'явилася пропозиція щодо Мудрика на 70 мільйонів євро одним траншем і бонусами в районі 20-25 млн. Якщо клуби вдарять по руках, Михайло залишить розташування Шахтаря в турецькому Белеку, щоб вирушити до Лондона для підписання контракту з Арсеналом.

В поточному сезоні Мудрик провів за Шахтар 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 40 мільйонів євро.

X