Мудрик має гарні шанси повернутися у стартовий склад Челсі: у конкурентів українця проблеми

Переглядів 726
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Мудрик має гарні шанси повернутися у стартовий склад Челсі: у конкурентів українця проблеми
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український вінгер Михайло Мудрик вийде у стартовому складі Челсі на домашній поєдинок 29-го туру АПЛ проти Астон Вілли. Так вважає англійська преса.

Михайло Мудрик має великі шанси вийти у стартовому складі Челсі на домашню гру з Астон Вілла в АПЛ.

У березні у трійці атаки синіх лише два футболісти грали стабільно. Йдеться про Кая Хаверца, якого використовували на вістрі, і Жуана Феліша, який займав правий фланг нападу. Лівий вінгер постійно змінювався. На цій позиції виходили Рахім Стерлінг, Крістіан Пулішич та Михайло Мудрик.

Однак під час міжнародної паузи Пулішич отримав великі навантаження у матчах за збірну США, а Стерлінг ще відновлюється після травми, і ризикувати його здоров'ям, випускаючи з перших хвилин, небезпечно.

Таким чином, журналісти видання Football.london вважають, що в основному складі Челсі на позиції лівого вінгера з Астон Вілла вийде саме 22-річний українець.

Він провів лише один офіційний матч у відборі на Євро-2024 проти Англії (0:2) у неділю, і швидко повернувся до тренувань Челсі.

Теоретично Грем Поттер може довірити місце на полі і Ноне Мадуеке, проте, як вважають експерти, тренер віддасть перевагу Мудрику.

Українець провів у складі Челсі сім матчів, у яких віддав одну результативну передачу. Матч Челсі – Астон Вілла відбудеться у суботу, 1 квітня. Гра розпочнеться о 19:30 за київським часом.