Мудрик має намір кардинально змінити спосіб життя в Лондон: українець хоче досягти успіху в Челсі

Переглядів 5805
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Мудрик має намір кардинально змінити спосіб життя в Лондон: українець хоче досягти успіху в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Український півзахисник Челсі Михайло Мудрик зазнає труднощів з моменту свого переходу з донецького Шахтаря, а також почувається самотнім у Лондоні.

Новачок Челсі Михайло Мудрик сподівається, що деякі домашні зручності допоможуть йому набути форми. Тепер молодий вінгер намагається якнайшвидше привезти до столиці свою родину, повідомляє The Sun.

22-річний Мудрик може незабаром возз'єднатися зі своїми батьками, оскільки намагається пристосуватися до свого нового оточення.

Це був добрий початок року для зірки, який у січні опинилася в центрі трансферного перетягування канату між Арсеналом та Челсі.

«Каноніри» були пов'язані з Мудриком протягом декількох місяців, і він, схоже, прагнув дістатися Північного Лондона. Але «аристократи» зуміли випередити Арсенанал та отримати українця.

Але поки що все йде не за планом для жодної зі сторін. Крім яскравого дебюту з лави запасних на «Енфілді» проти Ліверпуля, Мудрик щосили намагався вплинути на Челсі, і йому поки що важко, незважаючи на його величезну ціну.

Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі

  • На даний момент у нього лише одна результативна передача за десять матчів, і йому все важче пробитися до стартового складу синіх.
  • Мудрик перейшов у Челсі із Шахтаря в минуле зимове трансферне вікно. Донецький клуб отримав за свого гравця 70+30 млн. євро.
  • На даний момент Челсі посідає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 39 очок.
  • У наступному турі чемпіонату Англії «аристократи» на своєму полі зіграють з Брайтоном. Поєдинок відбудеться 15 квітня і розпочнеться о 17:00 за київським часом.