Мудрик може пролетіти повз плей-офф ЛЧ: Челсі працює над розв'язанням цього питання

Переглядів 1165
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Мудрик може пролетіти повз плей-офф ЛЧ: Челсі працює над розв'язанням цього питання
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Челсі має проблеми з реєстрацією півзахисника Михайла Мудрика на матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але лондонський клуб вже шукає варіанти виходу із ситуації.

Лондонський гранд у зимове трансферне вікно виявив небувалу активність і вже підписав шістьох новачків. Проте новими футболістами «пенсіонери» самі створили собі проблеми із реєстрацією гравців у єврокубках. Не оминула ця ситуація і Мудрика.

Якщо проблем із заявкою Михайла на чемпіонат Англії у лондонців виникнути не повинно, то у весняній стадії Ліги чемпіонів не все так просто.

Згідно зі статтею 46 регламенту ЛЧ, клуб має право дозаявити до списку А трьох новачків узимку – при цьому взагалі неважливо, чи брали ці гравці участь у турнірі до цього.

Також Челсі має виключити двох футболістів, які не є вихованцями клубу, зі своєї заявки на ЛЧ, щоб дозаявити зимових новачків – Мудрика, Жоау Фелікса та Бенуа Бадьяшіля.

The Telegraph повідомляє, що у Челсі вже розпочали роботу над розв'язанням проблеми. Так, лондонці можуть продати вінгера Хакіма Зієша до Ньюкасла, щоб звільнити місце у заявці на Лігу чемпіонів.

15 січня Мудрик підписав контракт з Челсі на сім з половиною років. Шахтар виторгував за Михайла бажані 100 мільйонів євро, які вимагав за 22-річного вихованця клубу.

Зарплата Мудрика у Челсі становитиме сім з половиною мільйонів євро на рік. Українець в новій команді гратиме під номером 15.

Потенційний дебют Мудрика в Челсі може відбутися 21 січня у матчі-відкритті 21 туру АПЛ проти Ліверпуля. 

X