«Мудрик не вміє грати у футбол»: коментатор виніс вирок вінгеру Челсі та збірної України

Переглядів 2192
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Мудрик не вміє грати у футбол»: коментатор виніс вирок вінгеру Челсі та збірної України
Михайло Мудрик. Фото ФК Челсі
Футбольний коментатор Ігор Бойко розкритикував вінгера збірної України і Челсі Михайла Мудрика, який після переїзду в Англію не може знайти свою гру.

Ігор Бойко вважає, що Мудрик демонструє настільки поганий рівень гри через школу українського футболу, яка не зовсім правильними методами визначає здібних футболістів.

«Якщо шукати витоки проблем у самому Мудрику, а не в обставинах навколо, то він потрапив у класичну пастку українського футболу: він не може підтримувати життєдіяльність на тій швидкості, яку демонструє.

Основоположними моментами відбору в українському дитячому футболі є дві речі: швидкість і витривалість. І виходять люди, які вміють швидко і багато бігати, але не можуть при цьому думати, реагувати, показувати свої найкращі вміння на такій швидкості».

На думку футбольного коментатора, Михайло Мудрик не є футболістом рівня Челсі, та й зовсім він не вміє грати у футбол, а тільки бігає.

«Мудрик не настільки сильний футболіст, щоб грати в Челсі. Але він при цьому не настільки слабкий, щоб грати в Челсі так погано. Ніби він взагалі випадкова людина. І благо для Мудрика хіба те, що не він один такий.

Ще раз і ще раз повторюю те, що говорив не раз. Мудрику треба вчитися грати у футбол, він не вміє в нього грати. Він вміє бігати, іноді бігати з м'ячем, але цього мало», - написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

X