Мудрик не зіграє проти Де Дзербі? В Англії не бачать українця в основі Челсі на матч з Брайтоном

Переглядів 846
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Мудрик не зіграє проти Де Дзербі? В Англії не бачать українця в основі Челсі на матч з Брайтоном
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Сьогодні ввечері Челсі зіграє проти Брайтона в 1/16 Кубка англійської ліги. Поєдинок, який набув більшого значення за останні 12 місяців, враховуючи ділові стосунки між двома клубами.

Порівняно з минулими сезонами вони помінялися ролями: «чайки» високо летять в АПЛ та змагаються в Європі, а Челсі невдало розпочав новий сезон. 

У другому раунді Кубка англійської ліги «сині» перемогли Вімблдон з рахунком 2:1, що дозволило їм зарезервувати місце у 1/16 фіналу турніру з підопічними Роберто Де Дзербі, і ця перемога може стати для Маурісіо Почеттіно стартовим майданчиком після важкого початку його роботи на посаді тренера лондонської команди.

У складі «синіх» не буде Мало Гюсто, який дискваліфікований на кубковий матч після вилучення проти Астон Вілли, а також вісьмох травмованих гравців. Певна ротація все ще можлива для Челсі, однак такі гравці, як Марк Кукуреллья, Ноні Мадуке, Коул Палмер, Леслі Угочукву та Ян Маатсен сподіватимуться на можливість вийти на поле після перебування на лаві запасних проти Астон Вілли (0:1).

Видання football.london також прогнозує, що в основний склад Челсі на матч проти Брайтона не потрапить український вінгер Михайло Мудрик.

  • Мудрик в поточному сезоні провів у футболці Челсі п’ять матчів, але результативним діями не відзначився.
  • Сьогодні, 27 вересня, Челсі проведе свій поєдинок проти Брайтона у третьому раунді Кубка англійської ліги (21:45).