«Мудрик небагато зіграв, щоб звикнути до АПЛ»: Поттер знайшов виправдання серії Челсі без перемог

Переглядів 236
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Мудрик небагато зіграв, щоб звикнути до АПЛ»: Поттер знайшов виправдання серії Челсі без перемог
Грем Поттер. Фото: Google
Головний тренер Челсі Грем Поттер поділився своєю думкою про п'ятиматчеву безвиграшну серію лондонського колективу в усіх турнірах.

Челсі після масштабної трансферної кампанії в січні переживає кризу та намагається на ходу інтегрувати нових гравців під ігрове бачення головного тренера.

Поттер не ховається від критики та запевнив, що йому під силу вивести Челсі з ігрової кризи.

«Моя робота полягає в тому, щоб іти вперед, допомагати команді, підтримувати її у важкий період, сприймати критику. Я можу п'ять хвилин розповідати про причини слабких результатів, але також знаю, що ми повинні грати краще. Не можна програвати 0:1 вдома, тому будь-яка критика на мою адресу справедлива.

Ми вклалися в кількох молодих гравців. Енцо, Мудрик і Мадуеке зіграли не так багато матчів, вони звикають до АПЛ. Також у нас досі дуже багато травмованих. Це правда, але це не те, що люди хочуть чути після поразок», – наводить слова Поттера Mirror.

Після 23 турів АПЛ Челсі посідає десяте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії з 31 балом в активі. Наступний матч Челсі проведе на виїзді проти Тоттенгема. Гра запланована на 26 лютого.