«Мудрик одразу вплине на гру Челсі»: в Англії чекають на дебют українця в матчі з Ліверпулем

Переглядів 407
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Мудрик одразу вплине на гру Челсі»: в Англії чекають на дебют українця в матчі з Ліверпулем
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Англійська преса підігріває інтерес уболівальників до потенційного дебюту українського вінгера Челсі Михайла Мудрика, який може відбутися у поєдинку проти Ліверпуля.

Минулого тижня Михайло Мудрик перейшов із донецького Шахтаря в лондонський Челсі за 100 млн євро. Англійські журналісти вважають, що він може стати головною окрасою двобою з Ліверпулем.

Журналісти порталу Football365 припускають, що Мудрик вийде на поле у грі з мерсисайдцями, оскільки він є найновішою зброєю в арсеналі головного тренера «аристократів» Грема Поттера.

«Найновіший, найдорожчий, найблискучіший інструмент у ящику Поттера – це Мудрик. Враховуючи його ціну, очікується, що українець одразу вплине на гру Челсі, незважаючи на його відносну недосвідченість на сьогоднішній день. Усі чекають на його дебют проти Ліверпуля».

На думку видання, якщо Мудрик таки вийде проти Ліверпуля, то головною подією цієї гри буде його протистояння із захисником червоних Трентом Александер-Арнольдом.

«Для багатьох уболівальників Челсі це буде їхнє перше знайомство з Мудриком. Раніше вони могли його бачити лише на YouTube із оглушливим техно-саундтреком. Якщо він гратиме на лівому фланзі, як він це робив у Шахтарі, його протистояння з Трентом Александер-Арнольдом має стати окрасою суботнього матчу», – вважають журналісти.

Нагадаємо, Челсі зіграє з Ліверпулем на виїзді завтра, 21 січня. Початок матчу о 14:30 за київським часом.

X